Vasas Futball Kft. Vasas Kubala Akadémia Vasas SC
Hírek Mérkőzések Statisztikák Ki-kicsoda Tudnivalók Archívum Facebook

Megverjük-e a Tatabányát?
Igen
Nem
Támogatóink
Dragon SportKarnyújtásnyira az ezüst!

2012-06-09 18:59

A NB III Mátra-csoportjának éllovasát, ha csak az utolsó percben lőtt góllal is, de megérdemelten győzték le a Vasas fiataljai.

Vasas II. – Putnok VSE 1:0 (0:0)
Illovszky-stadion, 150 néző
Vezette: Szarvas (Rozsnaki, Szigetvári)

Vasas II: Horváth A. – Görgényi, Kárpáti, Matolcsi (Starnigg, 55.), Füredi, Ferkó Á., Reidan, Dobó, Illés, Horváth R., Lucz.
Edző: Tóth András

A csoportrangadó – amelynek már csak számunkra volt tétje – fiataljaink mezőnyfölénye jegyében kezdődött, a széleken többször is eljutottunk a már bajnok putnokiak kapujáig, de igazi gólhelyzetet nem sikerült kialakítanunk. Negyedóra elteltével fordult a kocka, ekkor inkább a bordómezes vendégek domináltak. A játékrész második felében újra visszavettük e kezdeményezést, egy igazi tűzijátéktól eltekintve – amit Ferkó Ádám közeli lövése zárt le –, azonban továbbra sem akadt igazán komoly esélyünk a gólszerzésre.

Nézd HD minőségben, válts 360p-ről 720p-re!

A második félidőben már sokkal veszélyesebbek voltunk, előbb Dobó Róbert közeli lövését kellett hárítania a gömöri hálóőrnek, aztán Illés Dániel próbálkozhatott – erőtlenül – az ötös másik sarkáról, a hajrában pedig Ferkó Ádám látványos betörése után tapsolhattak a szurkolók. Ekkor már egyértelműen látszott, hogy a vendégek bőségesen elégedettek az egy ponttal is, hosszas ápolásokkal múlatták az időt. Már-már elkönyveltük a döntetlent, amikor a hosszabbítás első percében Illés Dániel ifjú korát meghazudtoló rutinnal harcolt ki büntetőt, amit Füredi Ádám magabiztosan értékesített.

Tóth András szakvezető:
- Tipikus egygólos meccsen sokkal többet tettünk a győzelem érdekében ellenfelünknél, így megérdemelten szereztük meg a számunkra roppant fontos három pontot. Külön kiemelném a Vasas Kubala Akadémia ifistáit, akik ma is kitettek magukért és megmutatták, hogy lehet rájuk számítani. 
Noha többet támadtunk ellenfelünknél, nem voltunk igazán pontosak és higgadtak, az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. A védelemben Kárpáti Vitéz és Görgényi Dávid, a középpályán pedig Salem Reidan és Ferkó Ádám teljesítményével voltam leginkább elégedett.

 


Impresszum Jogi nyilatkozat Kapcsolat Média ajánlat