Vasas Futball Kft. Vasas Kubala Akadémia Vasas SC
Hírek Mérkőzések Statisztikák Ki-kicsoda Tudnivalók Archívum Facebook

Megverjük-e a Tatabányát?
Igen
Nem
Támogatóink
Dragon SportMínusz három

2012-07-25 22:05

A Vasas futballcsapat két részre osztott keretének egyik fele az NB II-es bajnokság tavalyi idényben az utolsó helyen záró Budaörsöt fogadta.

Vasas – Budaörs 1:4 (0:1)
Illovszky-stadion, 80 néző

Vasas: Halasi (Tiszai, 46.) – Papizsanszkij, Nyéki, Kárpáti, Polényi, Daniel /kolumbiai/ (Kocsis, 46.), Brasiliero /brazil/ (Hong /német/, 46.), Kiss T., Lázár (Illés, 46.), Aranyos (Uche, 46.), Gustavo /brazil/ (Awa /német/, 46.).

Góllövők: Kocsis (53.) ill.: Sánta (41.), Madaras (59.), Lattenstein (68.), Papp (82. – 11-esből)

Kiállítva: Polényi (76.)

Az első félidő egyértelmű budaörsi fölényben telt el, csupán kétszer jutottunk el a vendégek kapujáig. Az első fél óra elteltével Polényi beadása okozott zavart, míg a játékrész utolsó percében Kiss Tamás tornáztatta meg a kapust távoli lövésével. A három dél-amerikai próbajátékos gyakorlatilag észrevehetetlen volt a negyvenöt perc során.

A szünet után úgy tűnt a cserék jótékony hatással voltak a csapatra, Kocsis révén hamar sikerült egyenlítenünk. Aztán a cserekapusunk, Tiszai óriási hibája után újra megszerezte ellenfelünk a vezetést, amit rövidesen ezután szabadrúgásból tovább növeltek. Újra mi következtünk, egy alkalommal a kapufát is eltaláltuk. Polényi utolsó emberként elkövetett szabálytalansága piros lapot ért, majd rövidesen büntetőt ítélt ellnünk a játékvezető. Az utolsó tíz perc már szemmel láthatólag kényszer volt mindkét együttesnek. A félidőben beálló két próbajátékos közül Awa erőszakosan játszott, de szemmel láthatólag súlyfelesleggel küzd. A vékonydongájú, fiatal Hong kifejezetten ügyes futballista, de nem tűnt semmivel sem jobbnak magyar kortársainál.


Impresszum Jogi nyilatkozat Kapcsolat Média ajánlat