Vasas Futball Kft. Vasas Kubala Akadémia Vasas SC
Hírek Mérkőzések Statisztikák Ki-kicsoda Tudnivalók Archívum Facebook

Megverjük-e a Tatabányát?
Igen
Nem
Támogatóink
Dragon SportGólszüret

2012-08-08 19:24

Mindkét félidőben három-három találat született Telkiben a Vasas és a magyar U20-as válogatott közötti edzőmérkőzésen, a fiatalok azonban kétszer annyit rúgtak, mint a piros-kékek.

Magyar U20-as válogatott – Vasas 4:2 (2:1)
Telki

Vasas: Horváth A. (Ilizi, 46.) – Merczel, Bruno da Silva (Lucas, 29.), Kárpáti (Mileusnic, 29.), Füredi, Mundi (Balogh B., 29.),  Romeu Romão (Görgényi, 29.), Ferkó Á., Mehmedagic (Reidan, 82.), Deyvison (Polényi, 72.), Bobô (Szilágyi P., 72.).

Góllövők: Bacsa (3.), Vass (19.) Ugrai (69.), Horváth R. (82.), ill.: Merczel (42., 11-esből), Mehmedagic (77.)

Rosszul kezdődött a találkozó, hiszen szinte rögtön a kezdés után kapusunk és a nálunk első mérkőzését játszó brazil középhátvédünk értette félre egymást, amit az ellenfél csatára kíméletlenül kihasznált. A folytatásban is hiányzott az összhang játékosaink között, húsz perc elteltével már 2:0-ra vezettek a fiatalok.

A második gól után kezdtünk éledezni, a fél óra elteltével végrehajtott hármas csere pedig kifejezetten jót tett a játékunknak, hátul stabilabbak lettünk, és több épkézláb támadást is összehoztunk. Nem sokkal a félidő vége előtt a brazil Deyvison sokadik cselsorozatával próbálkozott, ezúttal is csak szabálytalanul tudták elválasztani a labdától, a megítélt büntetőből Merczel Zsolt szépített. 

Élénken kezdtük a második játékrészt, öt perc alatt két ígéretes megmozdulásunk is akadt. Előbb Bobô beadásáról maradt le Balogh Bence, majd Merczel eresztett el egy egészséges löketet. Változatos volt a játék, és akárcsak legutóbb, most is egy kihagyott ziccerünk után kaptunk gólt. Bobô elügyetlenkedte a helyzetet, az ellentámadás során megítélt szabadrúgás után pedig Ilizi kapitulált. Merczel szöglete után Mehmedagic fejesével szépítettünk ugyan, de mielőtt elkezdtünk volna reménykedni az egyenlítésben, hátsó alakzatunk újabb találatot hozott össze.


Impresszum Jogi nyilatkozat Kapcsolat Média ajánlat