Vasas Futball Kft. Vasas Kubala Akadémia Vasas SC
Hírek Mérkőzések Statisztikák Ki-kicsoda Tudnivalók Archívum Facebook

Megverjük-e a Tatabányát?
Igen
Nem
Támogatóink
Dragon SportSikertelen főbróba

2012-08-11 15:03

Egy héttel az NB II-es bajnoki rajt előtt, hazai pályán szenvedett súlyos vereséget a Vasas a Haladás második csapatától.

Vasas - Haladás II. 1:4 (0:2)
Illovszky-stadion

Vasas:
Ilzi - Görgényi, Venczel (Reidan), Mileusnic (Kárpáti), Füredi, Mehmedagic, Katona (Deyvison), Ferkó Á. (Mundi), Merczel (André Luís), Csoór (Balogh B.), Szilágyi P. (Polényi)

Góllövőnk: Mundi

Joaquim Machado Gonçalves ezúttal mellőzte a nyáron érkezett brazil légiósokat, mivel jövő szombaton még valószínűleg nem nem lesz érvényes játékengedélyük. A vadonatúj összeállításban pályára lépő csapatunk, a taktikai feladatok közül a letámadásos labdaszerzést többé-kevésbé sikeresen megoldotta, de sikeres előrejátékra már nem futotta az erejéből. Az ellenfél mozgékony játékosai viszont középső védőink mögé beívelt labdákból kétszer is eredményesek voltak, így magabiztos előnnyel vonulhattak a szünetre.

Némileg átszervezett csapatunk a második játékrészben már élvezhetőbb produkcióval rukkolt elő, ám két pontrúgás után mégis a zöld-fehérek  ünnepelhettek. Az utolsó húsz percben kiharcolt fölényünk csak a szépítésre volt elegendő, Mundi Roland távolról talált be.


Impresszum Jogi nyilatkozat Kapcsolat Média ajánlat