Vasas Futball Kft. Vasas Kubala Akadémia Vasas SC
Hírek Mérkőzések Statisztikák Ki-kicsoda Tudnivalók Archívum Facebook

Megverjük-e a Tatabányát?
Igen
Nem
Támogatóink
Dragon SportJöhet a nyitány!

2012-08-17 19:55

Holnap elkezdődik az NB II-es labdarúgó bajnokság 2012/13-as idénye. A Vasas az újonc Putnok VSE-vel mérkőzik.

A Putnok friss feljutónak mondhatja magát, ráadásul abból a csoportból kerültek fel a második ligába, ahol tavaly a Vasas II is játszott. Ősszel le is győzték fiataljainkat (4-2), tavasszal viszont a mieink győztek 1-0-ra, egy a hajrában esett büntetőgóllal. Tóth Andrásnak, jelenlegi pályaedzőnknek így van némi fogalma arról, hogy milyen csapat érkezik szombaton a Fáy utcába.

„Próbáltam minél több ismeretet szerezni az ellenfélről. Úgy tűnik, hogy nincsenek komoly változások a tavalyi csapatukhoz képest. Múlt héten volt egy mérkőzésük a Magyar Kupában, ott kilenc olyan játékos lépett náluk pályára, akik már tavaly is Putnokon játszottak. Egységes, fegyelmezett, és játszani tudó csapatról van szó. Főleg az egyik csatárukra, Monyók Péterre kell figyelni majd, aki tavaly az NB III-ban huszonnégy gólt lőtt.
Bízom benne, hogy jól kezdjük a bajnokságot, én személy szerint kiegyeznék ismét egy egygólos győzelemmel is, az első mérkőzésen úgyis csak a három pont számít.”

A tizennyolcas keret: Halasi, Horváth A. (kapusok), Merczel, Görgényi, Mileusznics, Kárpáti, Füredi, Mehmedagics, Reidan, Ferkó Á, Mundi, Balogh B., Polényi, Szilágyi P., Venczel, Katona M., Csoór P., Kovács D. (mezőnyjátékosok)


Impresszum Jogi nyilatkozat Kapcsolat Média ajánlat